Binnestad - Histories & maudèrre

De brùisende binnestad hep meâh te biede dan ut Binnehof, Palès Noâhdènde en ut Vreidespelès. Boetiekkies, kafés, konsegt- en danspaudia, galerieën, fleksjip stoâhs, musea, resterans en meâh. De hofstad hep voâh iedâh wat wils op ut gebied van kultuâh, sjoppûh en ùitgaan.

Sjoppûh

In de Haagse binnestad vijje de meis eksklusieve winkellufoâhmules in Neidâhland. Alle winkels bevinde ze ège op laupafstand van elkaah en bauvendien zèn de gezellage winkelstrate heilemaal âhtovrè. De veschillende plène, stgate en marrekte innut centrum ademe ellek un ège sfeâh: van kauninklijk klassiek met prachtige âhwe palèze en wauninge tot Haagse hip met konseptstoâhs en kunsgaleries.

Bezienswaahdigheide

Met de meiste bezienswaahdigheide peâh vieâhkante meitâh van Neidâhland, ademp De Haag volop kultuâh en historie. De hofstad hep wat dat betref un prauminente plaats in Europa en de wereld. Bezoek Haagse haailaaits, zauas ut Binnehof, ut beroemde Vreidespelès en ut prachtige Lange Voâhhâht.

Haagse roetes

Onze online wandelroetes neime je mei langs de veborrage hotspots en bekende haailaaits in De Haag: van stgande tot winkelstrate en van resterans tot palèzûh. Iedere roete hep ze ège thema met zorgvuldag gekauze bezienswaahdigheide. Mejje maubiel in de hand navigeâh je moeitelaus assun echte laukal doâh de stad. Je hoef d'r nie 'ns un app voâh te downloade: de Haagse roetes zèn gratis te raadpleige via dehaag.com.

Ekskugsies

Elleke dag zèn d'r in De Haag tal van leuke ekskugsies te doen. Vaah doâh de Haagse grachte, beleif paulitiek De Haag van dichbè of ontdek de veborrage hoffies in de binnestad. Deize ekskugsies van VVV De Haag (Spùi 68) late je gegarandeâhd de stad met andere auge zien. Pâhfek voâh un daggie ùit!

Festival en ievents

Met veile festivals en eivenemente ut jaah rond is De Haag dé festivalstad bè ùitstek. Geniet van de veile foetievents op de Graute Marrek. Ga ùit je dak tèdes ut gratis Life I Live Festival. En laat je vevoere naah un andâh kontinent op de Tong Tong Fair, 's werels grautste Euraziatiese eivenement. Check de kompleite UITagenda ondâhaan deize pagina!

Eite en drinke

De Haagse binnestad is vol zinneprikkelende luns- en dinerlaukasies. Ga heâhlijk borrele in ein van de beschutte binnetùine of op ein van de gezellage hoâhrekaplène, Plèn en Graute Marrek. Voâh kulinèâhe toppâhs ga je naah de Prinsestraat en voâh sfeâhvolle kroegjes naah de Âhde Molstraat. Hippe en trendie resterans vijje op de Denneweg en werels eite doe je op de Avenue Kulinèâhe en in Chinatown. Kogtom: alles is maugelijk in kulinèâh De Haag!

Ùitgaan

In de schènbaah sjieke hofstad vijje de beste brùine kafés, kocktailbags, theijatâhs en poppaudia. Begin de avond met un borrel op ut Plèn, lùistâh naah livemuziek op de Graute Marrek, pak un fillem of voâhstelling en slùit de avond af tèdes un optreije van un band of un dj innut Paahd.