Ekskugsies - De pade op, de lane in

Treid van de gebaande pade en zie de stad doâh de auge van de Hageneize en Hagenarûh. Wandel doâh de Haagse hoffies of fiets via de meis biezondere plekke van stad naah stgand. Vaah met de Auievaagt doâh de grachte van De Haag. Van architektuâh tot koffiehotspots en vannut Binnehof tot veborrage tùine, deize ekskugsies onthulle de bes bewaahde gehème van de stad. Te boeke via VVV De Haag!

Haagse roetes

Onze online wandelroetes neime je mei langs de veborrage hotspots en bekende haailaaits in De Haag: van stgande tot winkelstrate en van resterans tot palèzûh. Iedere roete hep ze ège thema met zorgvuldag gekauze bezienswaahdigheide. Mejje maubiel in de hand navigeâh je moeitelaus assun echte laukal doâh de stad. Zondâh gids, en je hoef d'r nie 'ns un app voâh te downloade: de Haagse roetes zèn gratis te raadpleige via dehaag.com.

Groepsùitjes

Bedrèfsùitsje, vrègezellenfeis of un ùitsje met un groep oâhganiserûh? De Haag biedt volop maugelijkheide voâh leuke ùitjes: van rondlèdinge, bauttochte en fietstâhrs doâh de historiese binnestad tot creijatieve wurreksjops, kulinèâhe aktivitète, en spogtieve eivenemente op ut stgand van Scheiveningûh. Nerreges in Neidâhland zèn stad en stgand zau te kombinerûh! Hieâhondâh un antal leuke tips.