Restaurant

Catch by Simonis

Dr. Lelykade 43, La Haye

Emplacement

sélectionner sur la carte sélectionner sur la carte

Heures d'ouverture

Heures d'ouverture
Jour de la semaine Heures d'ouverture
lundi 10:00 - 01:00
mardi 10:00 - 01:00
mercredi 10:00 - 01:00
jeudi 10:00 - 01:00
vendredi 10:00 - 01:00
samedi 10:00 - 01:00
dimanche 10:00 - 01:00

Moyenne

4,3

Google Avis

 • David Jordan

  Tres bonne table! Les vongoles sont délicieuses. Ambiance calme et non bruyante dans la salle supérieure! Très appréciable! Plutôt rare aux pays bas

  il y a 2 mois
 • Régis Schmitt

  Nous avons commandé des sushi a emporté, 20 min de préparation, mais les plats sont spéciaux, si vous aimez le sushi original, passez votre chemin. Pour la quantité idem c'est pour très petite faim.

  il y a un an
 • Mark van Sintfiet

  Decadente vreetschuur. Oesters, kreeft, kaviaar, king krab, etc icm cocktails, gin tonics en lange lijst champagnes en wijnen. Alles tegen zeer redelijke prijzen en flinke porties. Sfeer is hip en de muziek is goed afgestemd om veel mensen in een kleine ruimte te laten eten zonder dat ze teveel last van elkaar hebben, Zien en gezien worden. Eten en drinken van goede kwaliteit. Persoonlijk vind ik het wat klasse missen, en personeel heeft geen idee van wat ze serveren voor zowel het eten als drinken. Ze geven zonder schromen toe dat ze het zelf nooit eten of drinken.de gastvrouw/manager maakt dit unbenul enigsinds goed. Wij aten verschillende visspecialiteiten welke van goede kwaliteit waren, niet speciaal of hoog culinair maar gewoon goed bereid en flinke porties. Ook bestelde we de tournedos met ganzenlever, dit was een teleurstelling. Zowel de tournedos als de ganzelever waren kwalitatief ondermaats maar was misschien wel te verwachten voor de prijs waarvoor deze werd aangeboden.

  il y a 2 semaines
 • Wim Cox

  Unieke ervaring, Vooral als je van een Franse Fuits de Mer houdt. Meestal nemen we een schotel voor één persoon en vullen dat wat aan met iets extra’s als we nog wat trek hebben. Meestal, gecombineerd met een goede wijn komen we hoogstens aan een extra kaviaarsnackje toe.

  il y a moins d'une semaine
 • John Mulder

  De zaak ziet goed uit. Bediening is vriendelijk met oog voor de gasten. Maar de vis wordt niet gefileerd aan tafel . De opmaak van de borden laat te wensen over . Op de tarbot een klodder puree .Niks netjes in een bolletje of gegarandeerd met dille of een kleine blad salade . Keuken moet hier meer aandacht aan besteden.

  il y a une semaine