icon filter Resono Pin 1 Resono Pin 2 Resono Pin 3
Attracties

Keukenhof

Stationsweg 166a, 2161 AM Lisse
Keukenhof
Favorieten

Het mooiste lentepark ter wereld in Lisse. Kom ruiken, proeven, luisteren en vooral genieten van alle fleurige bloemen tijdens je bezoek aan Keukenhof.

Keukenhof is in 2024 geopend van 21 maart tot en met 12 mei.


Keukenhof 75 jaar 
Het wordt een bijzonder jaar, want Keukenhof viert haar 75-jarig jubileum met een feestelijke periode met onder meer een jubileumtentoonstelling. Dit 75-jarig jubileum is geen geringe prestatie en Keukenhof is dankbaar en trots op iedereen die heeft bijgedragen aan de ontwikkeling ervan. Het begon allemaal in 1949 als initiatief van tien bloembollenkwekers die de bloembollenhandel onder de aandacht wilden brengen. Keukenhof opende voor het eerst haar deuren in 1950 en is sindsdien uitgegroeid tot een mondiaal fenomeen. Onze exposanten bestaan ​​uit honderd bloembollenkwekers, die hun topassortiment aan de wereld tonen.

Het mooiste lentepark ter wereld
Toonaangevende (inter)nationale media hebben Keukenhof uitgeroepen tot één van de meest populaire bestemmingen ter wereld en zo'n 50 miljoen bezoekers uit de hele wereld hebben Keukenhof in de afgelopen decennia bezocht. Ontdek al wandelend de mooiste plekjes in het park. Stap in de fluisterboten en geniet van de bollenvelden rondom Keukenhof, of huur een fiets als je de Bollenstreek verder wilt verkennen.

Met de kids naar Keukenhof
Keukenhof is een feest voor het hele gezin. Kinderen kunnen ronddolen tussen de mooiste bloemen, 'lopen' over het water, spelen in de natuurlijke speeltuinen, genieten op de dierenweide, dwalen in de doolhof. Ze leren ondertussen veel over de natuur en de bloemen. Wat is er leuker dan een feestelijke dag af te sluiten met lekkere poffertjes!?

Activiteiten
Elke dag zijn er in Keukenhof prachtige bloemenshows en activiteiten voor jong en oud. Kom ruiken, proeven, luisteren en vooral genieten tijdens je bezoek aan Keukenhof. Kijk voor het actuele programma op de website van Keukenhof.

Bloembollen route
Onderweg naar Keukenhof kom je langs de mooiste en kleurrijkste bollenvelden. Leuk om eens op je gemak te bekijken tijdens een fietstocht. Hier vind je routes langs deze fotogenieke bloemenzeeën. Voor een plattegrond langs de bollenvelden ga je naar The Hague Info Store

Entreetickets
Toegangsbewijzen voor Keukenhof zijn online verkrijgbaar. De tickets zijn geldig op een vaste datum/tijdslot gedurende het openingsseizoen.

Lentepas
Keukenhof meerdere keren bezoeken? Met de lentepas heb je gedurende de openstelling onbeperkt toegang tot het mooiste lentepark ter wereld. 

Een plattegrond van het park kan je gratis downloaden via de website van Keukenhof.

Prijzen (Online) 

  • Volwassene € 19,50
  • Kind (0 t/m 3 jaar) gratis 
  • Kind (4 t/m 17 jaar) € 9,00
  • Groepsticket (vanaf 20 personen) € 19,00 p.p 
  • Parkeerkaart € 8,00
Bollenvelden Lisse Keukenhof
Fiets langs de fotogenieke tulpenvelden en verwonder je over de prachtige kleuren. 

Bereikbaarheid vanuit Den Haag
Keukenhof ligt tussen Den Haag en Amsterdam in de Bollenstreek en is gemakkelijk te bereiken met de auto via de A44 (afslag 4, Lisse). Volg de borden 'Keukenhof'. Er zijn voldoende parkeerplaatsen bij het park. 

Met de auto
Met de auto ben je vanuit Den Haag binnen een half uurtje bij Keukenhof. Het snelst is de route via de N44 en de A44. Parkeren kost 8 euro per dag.

Openbaar vervoer
Vanaf Den Haag neem je de trein naar Leiden.  Vanaf Leiden CS rijdt bus 50 naar de Keukenhof. 

Omhoog