HTM Koekamp

Openbaar Vervoer Den Haag

Favoriten

OV-Chipkaart en HTM dagkaarten waar koop je ze?

Om te kunnen reizen met het openbaar vervoer heb je een geldig vervoersbwijs nodig. Hieronder lees je meer welke vervoersbewijzen er zijn en waar je ze kan aanschaffen. 

  • OV-Chipkaart is een kaart waar je saldo op zet om te kunnen reizen. Groot voordeel van de OV-chipkaart is dat deze geldig is door heel Nederland en op vervoersmiddelen als de tram, metro, bus en trein geldig is. De kaart kan je kopen of opladen bij de HTM-Servicepunten op Den Haag Centraal en Hollandspoor of bij The Hague Info Store (VVV) Oplaadpalen vind je ook bij de Albert Heijn en Hema in het centrum.
  • HTM dagkaartHTM 3-dagenkaart en HTM Kinderdagkaart zijn vervoersbewijzen om met de HTM tram en buslijnen te kunnen reizen. Deze kunnen aangeschaft worden bij de HTM Servicepunten Den Haag CS en HS of bij The Hague Info Store (VVV). Naast deze locaties kan je ook in de trams de dagkaart of kinderdagkaart kopen en tevens je OV-Chipkaart opladen. 
  • De Uurnetkaart zijn te koop in de tram of bus en via de handige HTM Ticket-app.
    Meer info over OV in Den Haag via HTM

Randstadrail

Den Haag heeft een prima en snel openbaar vervoer netwerk, de HTM brengt je veilig en snel zowel met de tram, randstadrail of bus naar jouw bestemming.

OV naar centrum Den Haag

Den Haag beschikt over uitstekend openbaar vervoer. Een groot aantal bus- en tramlijnen brengt je naar de binnenstad van Den Haag. Je kunt hiervoor uitstappen bij halte Spui (in de tramtunnel), Centrum, Kalvermarkt-Stadhuis of Amsterdamse Veerkade. Op het moment rijdt de HTM een aangepaste dienstregeling in verband met werkzaamheden en de geldende avondklok. Meer informatie daarover is hier te vinden.

OV naar Scheveningen

Scheveningen is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf de stations Hollands Spoor en Den Haag Centraal kun je gebruikmaken van tram 1,9,11 en bus 22 van de HTM, die je binnen een kwartiertje naar het strand brengen. Ook bus 21 en 23, die beide om de Haagse binnenstad heen rijden, gaan naar Scheveningen. De trams en bussen richting Scheveningen rijden de hele dag van 7:00 tot 24:00 uur, ongeveer elke 10 minuten.