icon filter Resono Pin 1 Resono Pin 2 Resono Pin 3
shoppen-cultuur-museumkwartier-binnenstad-anne-reitsma-escher-in-paleis

Museumkwartier Den Haag

Favoris

In het Museumkwartier Den Haag vind je 14 cultuurhotspots. De musea, galeries en theaters liggen in het centrum aan de Hofvijver of het Lange Voorhout.

Kunnen Dutch Design, fashion, cabaret en oude meesters iets gemeen hebben? Zeker! Al deze schone kunsten kun je met gemak op één dag in het Museumkwartier Den Haag ontdekken en ervaren. Nergens anders in Nederland liggen 14 cultuurhotspots zo dicht bij elkaar! De musea, galeries en theaters liggen in het centrum aan het Lange Voorhout of aan de Hofvijver, nabij het Binnenhof.

Ontdek het meisje met de parel in het Mauritshuis, stap in een thriller in de Gevangenpoort of bewonder de nieuwste kunst. Ook in de late uren is er genoeg te beleven want er zijn drie theaters met steeds een wisselend programma.

Museumkwartier Den Haag is een ware cultuurmagneet en het gebied bruist van de mooie verhalen. Ze liggen letterlijk op straat, pal aan de Hofvijver en onder de bomen van de mooiste laan van Nederland. Museumkwartier Den Haag staat voor een verfrissend meerstemmig kleurrijk tegengeluid.

HIER is het Museumkwartier.

Over Stichting Museumkwartier Den Haag
Escherjaar 2023 in Den Haag
Tip
In 2023, The Hague will be the city of Escher

Volg Museumkwartier Den Haag op social media

Blijf op de hoogte en laat je inspireren!

Like & share!

Binnenkort hier te beleven:

Retour en haut