icon filter Resono Pin 1 Resono Pin 2 Resono Pin 3
Bloemenpromenade Hofvijver Lange Vijverberg in Den Haag

Museumkwartier Den Haag

Favoris

In het Museumkwartier Den Haag vind je 14 cultuurhotspots. De musea, galeries en theaters liggen in het centrum aan de Hofvijver of het Lange Voorhout.

Kunnen Dutch Design, fashion, cabaret en oude meesters iets gemeen hebben? Zeker! Al deze schone kunsten kun je met gemak op één dag in het Museumkwartier Den Haag ontdekken en ervaren. Nergens anders in Nederland liggen 14 cultuurhotspots zo dicht bij elkaar! Ontdek het meisje met de parel in het Mauritshuis, stap in een thriller in de Gevangenpoort of bewonder de nieuwste kunst. Ook in de late uren is er genoeg te beleven want er zijn drie theaters met steeds een wisselend programma.

Museumkwartier Den Haag is een ware cultuurmagneet en het gebied bruist van de mooie verhalen. Ze liggen letterlijk op straat, pal aan de Hofvijver en onder de bomen van de mooiste laan van Nederland. Museumkwartier Den Haag staat voor een verfrissend meerstemmig kleurrijk tegengeluid.

Den Haag Bloeit

Dit jaar viert het hele Museumkwartier feest want het Mauritshuis bestaat 200 jaar; en dus zetten we deze zomer de bloemetjes buiten. Op het schelpenpad langs de Hofvijver, Lange Vijverberg, vind je deze zomer een Bloemenpromenade van 'grootse' bloemen.

Herdenkingsdag: de moord op gebroeders de Witt

Het is dit jaar 350 jaar geleden sinds het keerpunt in het Rampjaar 1672, de moord op gebroeders De Witt. Op zaterdag 20 augustus herdenken we deze gedenkwaardige gebeurtenis met verschillende activiteiten

HIER is het Museumkwartier.

Over Stichting Museumkwartier Den Haag

Volg Museumkwartier Den Haag op social media

Blijf op de hoogte en laat je inspireren!

Like & share!
The Hague Highlights Anne Reitsma
Musea, galeries & theaters
Bloemenpromenade Hofvijver-Lange Vijverberg in Den Haag
Bloemenpromenade
Museumkwartier header 2 Anne Reitsma
Agenda exposities & evenementen
AR Tour Museumkwartier
Hoe kom je in het Museumkwartier?
Museumkwartier Anne Reitsma
Videokanaal Museumkwartier
Scroll

HIER ontdek je steeds iets nieuws

Retour en haut