icon filter Resono Pin 1 Resono Pin 2 Resono Pin 3
Kirchen

Apostolisch Genootschap

Loevesteinlaan 170, 2533 AR Den Haag
Favoriten

In Den Haag hebben is er een thuis in een prachtig modern gebouw aan de Loevesteinlaan 170. Een veilige plek waar we mogen zijn wie we daadwerkelijk zijn en elkaar niet beoordelen op kennis, kunde of uiterlijk. We vormen met onze 270 leden (38% < 40 jaar), een krachtige gemeenschap. Krachtig vanwege de diversiteit in generaties, (levens)ervaring, vele muzikale talenten, ruimte die we elkaar geven en ontvankelijkheid voor vernieuwing.

Onze ontmoetingen bieden steun, vreugde, inspiratie en verdieping. De gemeenschap helpt ons (al) het leven - ondanks tegenslagen - als een geschenk te blijven ervaren. We voelen ons daarom verantwoordelijk op liefdevolle wijze bij te dragen aan de samenleving en staan open voor initiatieven die de wereld mooier maken en mensen in hun kracht zetten.

In levendige jeugdgroepen ontmoeten leeftijdsgenoten elkaar om het leven te leren. We hebben daarbij geen beeld voor ogen hoe iemand moet worden, maar moedigen elkaar aan te worden wie je bent of wilt zijn. In de gemeenschap kijken we bij elkaar af hoe je dat kan doen. We hebben en versterken daarbij verbinding met de wereld om ons heen.

Nach oben