icon filter Resono Pin 1 Resono Pin 2 Resono Pin 3
Strand- und Wassersport

Powerboat Scheveningen

Dr. Lelykade 24, 2583 CM Den Haag
Favoriten
Powetboat Scheveningen Kust
Sport
Wassersport
Favoriten

Powerboat Scheveningen verzorgt RIB tochten en andere evenementen voor/ op de kust van Scheveningen. Met de booten van Powerboat Scheveningen bereik je al gauw snelheden tot 100 km per uur. In combinatie met partners op het strand, maak je er een complete dag van. Op eigen tempo een rondtocht voor de kust in een RIB, met afsluitend een BBQ of borrel bij de strandtent.

Vrijgezellenfeest
Powerboat Scheveningen geeft je als vrijgezel nog één keer de ultieme mannendag. Van top tot teen, deze dag is helemaal uitgestippeld en heeft als elk vrijgezellenfeest een verrassings-onderdeel. Vooraf afgesproken zal er een leuk moment plaatsvinden, na de RIB- tocht. De vrijgezel zal het heerlijk verfrissende zeewater eens van dichtbij bekijken, natuurlijk volledig veilig, maar zeker een foto of filmpje waard. Uiteraard is ook deze dag helemaal vol te plannen met nog meer activiteiten. Na afloop BBQ’en, Bier proeven, powerkiten of feesten bij Crazy Piano’s. Wat jullie ook besluiten, het wordt na de adrenaline zeker een topmiddag of avond!

Bereikbaarheid
Powerboat Scheveningen is gelegen aan de Dr. Lelykade in de 2e binnenhaven van Scheveningen. De haven van Scheveningen is goed bereikbaar met de auto. Via de N440 en de A12 volg je de borden Scheveningen. Daarnaast is de Scheveningse haven ook bereikbaar met het openbaar vervoer, tram 11 en bus 22 stoppen op loopafstand van Powerboat Scheveningen. 

Nach oben