Hostels

The Golden Stork

Bierkade 22, 2512 AB Den Haag
Favoriten
Öffnungszeiten
Jetzt geöffnet
Heute
07:00 - 23:00
Montag
07:00 – 23:00
Dienstag
07:00 – 23:00
Mittwoch
07:00 – 23:00
Donnerstag
07:00 – 23:00
Freitag
07:00 – 23:00
Samstag
07:00 – 23:00
Sonntag
07:00 – 23:00
Anlagen
Bezahltes Parken
Sternen
1
Favoriten
The Golden Stork
The Golden Stork

The Golden Stork (de Gouden Ooievaar, naar de vogel op het wapen van Den Haag) is het nieuwste hostel van Den Haag en gelegen aan de Bierkade. Er zijn vijf slaapzalen, een bar en een terras aan een prachtige gracht. Het hostel bevindt zich midden in het centrum van Den Haag. Alle belangrijke bezienswaardigheden zijn dus in de buurt en de tram stopt voor de deur, dus ook het strand is maar 10 minuten ver weg.

The Golden Stork perfecte slaapplek
Kom je voor een snel bezoek, om uitgebreid de stad en alle bezienswaardigheden te verkennen, of om je onder te dompelen in het nachtleven: The Golden Stork is de perfecte slaapplek. The Golden Stork laat je graag zien wat Den Haag allemaal te bieden heeft. De mensen bij dit hostel kennen de stad op hun duimpje en ze weten alles wat nodig is om je bezoek tot een succes te maken. De gezelligste cafés, de beste rondleidingen, de hipste winkels, de mooiste musea: het is allemaal voor je uitgezocht.

Je kunt uiteraard ook gezellig in het hostel relaxen, ze hebben uitstekende koffie en een heerlijke collectie speciaalbieren. Daarnaast is overnachten bij The Golden Stork ook nog eens heel betaalbaar!

Bierkade Den Haag
De Bierkade is één van de mooiste grachten in het centrum van Den Haag. De Bierkade is gelegen in het centrum, tussen Holland Spoor en de Grote Markt. In het verlengde van de Bierkade ligt de Dunne Bierkade. Op de twee kades vind je vele gezellige eettentjes, ook vinden er verschillende evenementen plaats zoals Jazz in de Gracht. Gezelligheid, lekker eten en terrasjes op het water maken de Bierkade een leuk stukje in Den Haag. Ideaal om je dagje weg lekker af te sluiten!

Waar komt de naam Bierkade vandaan? 
De Bierkade, oorspronkelijk de Bierkaay genoemd, heeft zijn naam te danken aan het verleden. Toen Den Haag nog geen stad was en er geen bier gemaakt mocht worden, werd het bier uit voornamelijk Delft via de Bierkade Den Haag in gebracht. Hier mocht het bier, door de bewoners van de Bierkade, bierstekers, verhandeld worden. De Dunne Bierkade kreeg de naam doordat hier het dunne/ lichte bier werd verhandeld. 

Bereikbaarheid
The Golden Stork bevindt zich in het centrum van Den Haag aan de Bierkade bij het Spui, vijf minuten lopen van Station Den Haag Hollands Spoor en op tien minuten van CS. Bovendien stoppen er verschillende trams en bussen in de buurt. Ook met de auto is The Golden Stork goed bereikbaar. Wel is het slimmer en goedkoper om in de buurt de auto in een parkeergarage te zetten, bijvoorbeeld op de Veerkade.