icon filter Resono Pin 1 Resono Pin 2 Resono Pin 3
Hostels

The Golden Stork

Bierkade 22, 2512 AB Den Haag
Favoriten
Öffnungszeiten
Immer offen
Heute
-
Montag
07:00 – 23:00
Dienstag
07:00 – 23:00
Mittwoch
07:00 – 23:00
Donnerstag
07:00 – 23:00
Freitag
07:00 – 23:00
Samstag
07:00 – 23:00
Sonntag
07:00 – 23:00
Anlagen
Bezahltes Parken
Sternen
1
Favoriten
The Golden Stork
The Golden Stork

Hostel The Golden Stork is een uniek hostel in het centrum van Den Haag.

Het hostel is gelegen aan de Bierkade 22, aan een van de weinige grachten van Den Haag. Om de hoek is het centraal station, vele winkelstraten, gezellige kroegjes en een prachtig park. De kamers van Golden Stork zijn comfortabel en uitgerust met alle basisbenodigdheden die een backpacker nodig heeft in zijn accommodatie. Met dagelijkse activiteiten voor onze gasten met het lokale publiek, bieden wij u een echte lokale ervaring. Natuurlijk kun je ook heerlijk ontspannen bij het hostel, ze hebben heerlijke koffie en een heerlijke collectie speciaalbieren. Bovendien is overnachten bij de The Golden Stork ook nog eens super voordelig!

Bierkade Den Haag
De Bierkade is een van de mooiste grachten in het centrum van Den Haag. De Bierkade is centraal gelegen tussen Holland Spoor en de Grote Markt. De Dunne Bierkade is een verlengstuk van de Bierkade. Op beide kades vind je vele gezellige restaurants, maar ook diverse evenementen zoals Jazz in de Gracht. Gezelligheid, lekker eten en terrasjes aan het water maken de Bierkade tot een fijne wijk van Den Haag. Ideaal om je dag gezellig af te sluiten!

Waar komt de naam Bierkade vandaan?
De Bierkade, oorspronkelijk de Bierkaay genoemd, dankt zijn naam aan de verleden tijd. Toen Den Haag nog geen stad was en er geen bier mocht worden gebrouwen, werd vooral bier uit Delft via de Bierkade naar Den Haag geïmporteerd. Bier mocht hier op de markt worden gebracht door de bewoners van de Bierkade, de biermakers. De Dunne Bierkade dankt zijn naam aan het feit dat hier fijn/licht bier op de markt werd gebracht

Nach oben