icon filter Resono Pin 1 Resono Pin 2 Resono Pin 3
Greens in The Park

Duurzaam Den Haag

Favoris

Den Haag is letterlijk een hele groene stad, 11 kilometer strand, bos en parken, Den Haag heeft het. Maar ook in figuurlijke zin is Den Haag een groene stad. Je vindt in de Hofstad steeds meer duurzame initiatieven zoals hotels met een Green Key certificaat, restaurants die met lokale producten en leveranciers werken en (vintage) winkels met duurzame collecties. En hier komen steeds meer duurzame bedrijven en initiatieven bij. Gelukkig!

Van duurzaam logeren in een groen hotel tot verantwoord en lokaal shoppen en eten. Er zijn in Den Haag tal van duurzame mogelijkheden om op een bewuste manier de stad te ervaren. Ben je van plan om met de elektrische auto naar de stad te komen? Er zijn veel laadpalen te vinden waar je jouw bolide gauw kunt opladen. Hoe fijn is dat!

Wist je trouwens dat Den Haag behoort tot een van groenste steden van Europa? Met meer dan 111.000 hectare aan duingebieden, parken en landgoederen biedt de hofstad alle ruimte om te genieten van de natuur. Den Haag heeft zelfs meer bomen dan inwoners! 

Lees hier meer over groen in Den Haag

Op de hoogte blijven van alle ins en outs in Den Haag?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief
Hotel Court Garden
Duurzaam overnachten
Little Green Shop Zeeheldenkwartier Bar & Zo
Lokaal shoppen
Greens in the Park - bord eten
Groene restaurants
Duurzame initiatieven
Retour en haut