icon filter Resono Pin 1 Resono Pin 2 Resono Pin 3
Geschäften

Beau Monde Coiffures

Van Hoytemastraat 100, 2596 ET Den Haag
Heute
08:30 - 17:00
Montag
13:00 – 17:00
Dienstag
08:30 – 17:00
Mittwoch
08:30 – 17:00
Donnerstag
08:30 – 17:00
Freitag
08:30 – 17:00
Samstag
08:00 – 16:00
Favoriten

Beau Monde Coiffures
Alle aandacht voor de klant, daar draait het om bij Beau Monde Coiffures. Persoonlijk advies, kennis van de verschillende producten en technieken en klantgerichte service zodat je je helemaal op je gemak voelt in de salon. Bij Beau Monde Coiffures vind je de laatste trends, moderne stijlen en producten, aanbiedingen en mooie accessoires. De ervaren en creatieve haarstylisten weten jou met grote deskundigheid te adviseren en je bent altijd welkom voor een persoonlijk advies. In de salon wordt gewerkt met producten van Kérastase Paris, L'Oréal Professionnel en Oolaboo.

Afspraak maken
Een afspraak maken kan zowel telefonisch als via de website. Zo kun je bij Beau Monde coiffures 24 uur per dag terecht voor het maken van een afspraak, zelfs buiten openingstijden.

Van Hoytemastraat
Van Hoytemastraat, gelegen middenin het statige Benoordenhout, is de perfecte plek om exclusief te winkelen. De Van Hoytemastraat is niet alleen één van de schoonste en chiqueste straten van Den Haag, de winkelstraat kent een bijzondere selectie aan speciaalzaken, zoals de slager en patisserie die bekend staan als de beste van Den Haag. Winkelen in de Van Hoytemastraat voelt als een echte verwennerij door het luxe aanbod. De meer dan vijftig zaken van internationale allure maken Van Hoytemastraat een parel onder de winkelstraten in Den Haag!

Bereikbaarheid
De Van Hoytemastraat is door de centrale ligging bij grote uitvalswegen goed te bereiken met de auto, het openbaar vervoer en de fiets. Vanaf Den Haag Centraal Station fiets je in hooguit tien minuten naar de Van Hoytemastraat. Bus 18 en 22 doet er ongeveer net zo lang over vanaf CS. Het winkelgebied is met de auto uit Den Haag centrum, Wassenaar, Voorschoten, Zoetermeer, Rijswijk en Delft makkelijk te bereiken. Parkeren kan, tegen betaling, in de Van Hoytemastraat zelf.

Nach oben