icon filter Resono Pin 1 Resono Pin 2 Resono Pin 3
Theaters

Das Nationaltheater - Theater am Spui

Spui 187, 2511 BN Den Haag
Theater aan het Spui
Passend für
Kinderfreundlich rollstuhlfreundlich
Favoriten
Theater aan het Spui
Theater aan het Spui
Theater aan het Spui
Theater aan het Spui
Na de voorstelling nog even lekker blijven hangen. 

Theater, dans en festivals

Sinds de oprichting in 1993 is Theater aan het Spui een plek waar kwalitatieve en net iets brutalere voorstellingen worden getoond. Een aantal theater- en dansgezelschappen treedt regelmatig op, zoals Ballet van Leth, Mugmetdegoudetand, Orkater, Oostpool en Carver. Daarnaast vinden er in Theater aan het Spui diverse Haagse festivals plaats, waaronder Holland Dance Festival, CaDance, Movies That Matter en De Betovering.

De huiskamer van Den Haag

Het Nationale Theater - Theater aan het Spui afficheert zich als de huiskamer van Den Haag, waar nieuwsgierigheid, verwondering, vernieuwing, beweging en natuurlijk de prachtige voorstellingen centraal staan. De bar in de gezellige foyer is ruim voor de voorstellingen geopend. Na afloop kun je hier meestal een praatje maken met de acteurs die eerder nog op het toneel stonden. In de foyer van Theater aan het Spui zijn bovendien regelmatig kleine tentoonstellingen te zien van jonge kunstenaars.

Toegankelijkheid

Aangepaste zitplaatsen zijn beschikbaar in de zaal. Dat zijn plaatsen op eerste rij - de stoel ernaast wordt beschikbaar gehouden voor jouw mede-bezoeker. De stoel kan worden verwijderd indien nodig bijvoorbeeld als je met een rolstoel komt. Stuur een mail naar kassa@hnt.nl of telefonisch 088 3565356.

Bereikbaarheid 

De dichtstbijzijnde parkeergarages zijn de garages Q-Park Veerkaden en Stadhuis Parking. Kom je met het OV (Tram 1, 9, 15 & 16).

Nach oben