icon filter Resono Pin 1 Resono Pin 2 Resono Pin 3
Dancings

Clubs en discotheken

Favoriten

In Den Haag kan je het hele jaar op stap! Lekker dansen tot in de late uurtjes kan in verschillende clubs en discotheken met ieder hun eigen sfeer en beleving. Of je nou in de Haagse binnenstad bent of op Scheveningen!

Clubs in de Haagse Binnenstad

Op het Plein transformeren verschillende restaurants in de avond naar gezellige Haagse dancings zoals Millers. In de aangrenzende Lange Houtstraat vind je discotheek Danzig. Aan de andere kant van de Haagse binnenstad beleef je een bruisende nacht in Club Rootz. Op de Grote Markt bevinden zich diverse horecagelegenheden waaronder De Zwarte Ruiter, Zèta, September, Boterwaag en Vavoom Tikiroom. Bij Bleyenberg kan je los op techno in het Magazijn. In het Paardcafé of het Paard staan elk weekend verschillende dj's op het programma die je meeslepen in the rythm of the night!

Uitgaan in de Binkhorst

op het BINK36-terrein in Den Haag zit Club PIP gevestigd, dat vooral bekend staat vanwege z'n verrassende urban en underground avonden. PIP is een laagdrempelige plek waar iedereen van jong tot oud welkom is.

Uitgaan Scheveningen

Waan je in een Indian Summer of Burning Man sfeer tijdens de zomerperiode op Scheveningen, veel strandpaviljoens geven exclusieve party's met bekende dj's. Crazy Piano's is met de opvallende brandweerrode piano's en entertainment van de muzikanten het gehele jaar door een uitgaansgelegenheid op de boulevard van Scheveningen. Ook op De Pier worden regelmatig feesten gehouden.

Dé website over stappen in Den Haag: stappenindenhaag.nl

Op de Agenda

Alle uitgaanstips in Den Haag op een rijtje.

Bekijk de Agenda
Nach oben