icon filter Resono Pin 1 Resono Pin 2 Resono Pin 3
Podium Optreden Zangeres Keys
Favoriten

Voor liefhebbers van livemuziek is Den Haag de place to be! Dé Popstad van Nederland biedt naast festivals en andere muziekactiviteiten ook een tal van muziekpodia. Luister naar optredens in poppodium het Paard of geniet van bands in één van de vele Haagse muziekcafés. Maar ook de bijzondere ambiance van kerken of Haagse huiskamers geeft een eigen intieme sfeer. Regelmatig worden er ook concerten gehouden op het strand en op het Malieveld zijn regelmatig concerten en shows.

Popstad Den Haag

Vele grote artiesten hebben al op de buhne van ons poppodium Paard gestaan. Naast de twee zalen waar totaal +/- 1400 bezoekers in kunnen is er ook het Paardcafé waar in intieme sfeer beginnende bands hun kunsten vertonen. Daarnaast zijn de kleinere venues als Musicon en Popradar voor Haags talent een belangrijke plek om te spelen, mensen te ontmoeten en ervaringen te delen. De Grote Markt programmeert artiesten voor themafeesten of om creatievelingen een podium te kunnen bieden midden in de Haagse Binnenstad. In het Haagse Hofkwartier vind je in diverse muziekcafés Nederlandstalige volkszangers tot singer- songwriters. 

Jazz in Den Haag

Naast de diverse pop-genres is ook jazz een belangrijke inspiratiestroom in Den Haag. Er zijn regelmatig diverse workshops en door bands of combo's wordt hard gewerkt aan een nieuw jazzrepertoire, terwijl gerenommeerde jazzartiesten regelmatig nog op de planken staan om hun gevoel over te brengen. Dit vaak in de intieme setting van een huiskamer of laagdrempelig in de Gekke Geit. 

Ook is Jazz in de Gracht uitgegroeid tot een bekend festival in Den Haag!

Klassieke concerten

Ga je juist voor klassiek? Laat je dan meeslepen door de symfonieën van het Haagse Residentie Orkest of laat je verwonderen door jong talent van het Haags Koninklijk Conservatorium tijdens een gratis lunchconcert of laat je meevoeren tijdens een koorconcert in één van de Haagse kerken.

De leukste Haagse tips in je inbox?

Ontvang twee keer per maand onze nieuwsbrief
Nach oben