Museum Natur

Museum Voorlinden

Buurtweg 90, WASSENAAR

Ticketverkauf

Preis
Art der Fahrkarte Preis
Normalpreis € 15
Jugendpreis € 7,50

Veranstaltungsort

auf der Karte auswählen auf der Karte auswählen

Öffnungszeiten

Öffnungszeiten
Tag der Woche Öffnungszeiten
Montag 11:00 - 17:00
Dienstag 11:00 - 17:00
Mittwoch 11:00 - 17:00
Donnerstag 11:00 - 17:00
Freitag 11:00 - 17:00
Samstag 11:00 - 17:00
Sonntag 11:00 - 17:00

Das Museum Voorlinden ist am Weihnachtstag, am zweiten Weihnachtstag, zu Silverster und am Neujahrstag geöffnet.

Durchschnittlich

4,6

Google Rezensionen

 • Lena Lehmann

  beeindruckendes Museum, tolle Kunst, leckeren Apfelkuchen, schönes Flair. Eines der besten Museen, die ich besucht habe.

  vor einem Monat
 • Jan Gerritsen

  Het was op de fiets even zoeken, maar behulpzame Wassenaarders wezen me de weg. Al fietsend kwam ik steeds meer in de rustmodus. En toen nog een 300 meter wandelen door een prachtig park, langs een imponerend landhuis en ik stond helemaal in de goede stand voor een onvergetelijk bezoek aan het museum. Kosten noch moeiten zijn gespaard om dit bouwwerk tot een waardige tempel van de kunst te maken. Zeer indrukwekkend. Een deel van het kunstbezit staat in een vaste opstelling. Die MOET je gewoon zien en ervaren. De tijdelijke tentoonstellingen vond ik ook heel mooi. Naast het rondkijken is ook het uitrusten op de banken een waar genot en zeer inspirerend. Ik hoop, dat dit museum wel voldoende bezoekers blijft trekken. Ik maak me iets ongerust daarover en het zou ontzettend jammer zijn, als dit museum het niet zou trekken. Al vind ik de toegangsprijs pittig in vergelijking met bijvoorbeeld het gemeentemuseum Den Haag.

  vor einem Monat
 • Anne Delno

  De tentoonstelling van Martin Creed - SAY CHEESE! Was een waar genot, de permanenten tentoonstelling zijn net zo 'actief' en uitnodigend om te blijven kijken. Persoonlijk: Wij waren vroeg (15 min na opening), maar ook toen waren er al best veel mensen. Sommige dingen zijn 'extra' leuk als er eigenlijk niemand is, zoals bijv. Swimming Pool of Open Ended - ondanks dat wij vroeg waren, hebben we moeten wachten om er even alleen te kunnen zijn.

  vor einem Monat
 • D Rietveld

  Wat een prachtig gebouw en wat een schitterende collectie. Hier hebben ze het echt goed gedaan in tegenstelling tot het Groninger Museum. Een geweldige ervaring.

  vor 2 Wochen
 • Sonja Boekhooven

  Persoonlijk niet mijn smaak echter de 2 eye catchers: het zwembad en de badgasten zijn zeker de moeite waard! Naastgelegen lunchroom ook een bezoekje waard. Beide prachtig gelegen en prima parkeergelegenheid.

  vor 3 Wochen