Hôtel Restaurant

Hotel Des Indes

Lange Voorhout 54 - 56, La Haye

Emplacement

sélectionner sur la carte sélectionner sur la carte

Moyenne

4,5

Google Avis

 • David Jordan

  Très bel établissement à voir

  il y a 5 mois
 • Crystal Firestone

  Absolutely wonderful, luxurious hotel. From staff to food to the room, everything was well thought out with comfort in mind. Breakfast was not included, but I went one day and you can do a la carte or buffet, recommend the buffet, they have an exceptional spread. One of my favorite parts of this stay was the teas that were included, the hotel has special blends made and then put in the room. The night time white tea was especially nice.

  il y a moins d'une semaine
 • Leo J.F. de Ruiter

  Hotel Des Indes aan het Lange Voorhout, precies op de hoek, in den Haag, is een vanouds gerenommeerd hotel restaurant. We zijn er helaas een tijdje niet meer geweest. Een enkel jaar terug hebben we in het hotel verbleven, op uitnodiging vanwege mijn werk, en ook hebben we met familie er een diner gehad met vooraf koffie, thee en borrelen vooraf en een tour door het hotel. Dat was best aardig want naast praktisch alles te zien krijgen is er ook een duidelijke uitleg. We gaan er zeker nog eens terug, het is ons destijds goed bevallen en laats het diner was ook prima. Hotel Des Indes verwelkomt al 136 jaar lang gasten, waaronder leden van koninklijke huizen en beroemdheden, en biedt elegantie en grandeur in het hart van Den Haag. Het is ook bekend van de TV, er zijn diverse series gehouden. Dus zeker de moeite waard dat zelf eens te bekijken. En komt u voor een formele lunch of diner in het prachtige Restaurant Des Indes of voor een High Tea of rustig ontbijt in de karakteristieke Des Indes Lounge, u zal keer op keer een vijfsterren ervaring krijgen. Het hotel is gelegen in een van de meest prestigieuze buurten van Den Haag, het Lange Voorhout, en is omgeven door met meesterwerken gevulde musea, antiekwinkels en authentieke restaurants.

  il y a un mois
 • Wierd Jan Visch

  Bijzondere lokatie aan het lange voorhout. Mooie kamers en weelderige verzieringen. Dinner was goed al waren niet alle dieet wensen correctvdoorgekomen in de keuken. Nooit eerder zo'n compleet en luxe ontbijt buffet gehad.

  il y a une semaine
 • Ilja & Kees Harland

  Echt super. Hele uitgebreide high tea, zowel hartig als zoet. Als je echt iets te vieren hebt is deze haagse chic geweldig

  il y a 2 semaines