icon filter Resono Pin 1 Resono Pin 2 Resono Pin 3
Pop

Eric Vloeimans & Kinan Azmeh - Blow the Wind Easterly

Eric Vloeimans & Kinan Azmeh
District
Surrounding municipality
Favourites

After the resounding success of Levanter, Azmeh, Vloeimans and Van Vliet are back with a new performance. A concert in which their worlds merge and three brothers in music find each other again in Blow The Wind Easterly. 

Kinan Azmeh is een internationaal bewonderd musicus. Deze topklarinettist uit Damascus nodigde onze toptrompettist Eric Vloeimans tien jaar geleden uit voor een eerste, bijzondere samenwerking en sindsdien zijn de mannen onafscheidelijk. Al lang was Vloeimans gefascineerd door oosterse klanken en de muzikale klik was zo sterk dat het voelde alsof ze al eeuwen samenspeelden. Ze wilden allebei meer en speelden samen Levanter, een betoverende voorstelling waarin de mannen werden bijgestaan door toppianist Jeroen van Vliet. De synergie tussen de muzikanten was zo sterk dat een nieuwe samenwerking niet uit kon blijven.  

In Blow The Wind Easterly komen de mannen met nieuw repertoire en nemen ze je mee op een muzikale ontdekkingsreis naar verre einders. In een avond met onverwachte vergezichten en de eindeloze, alles omarmende zee. Je waant ze te kennen maar bereid je voor op een magische verrassing.

Dates and Times

Thursday 14 March
20:30
€ 25,50
Normal € 25,50
DenHaagPas
Normal € 24,00

You are required to show your TheHaguePass at the entrance.

€ 24,00
DenHaagPas
Wednesday 20 March
20:30
€ 21,00
Go to top